bermuda háromszög

2006. március 21.Szólj hozzá!

Kategória: blog

Életemben többször előfordult már, hogy bizonyos tárgyak eltűntek. Ilyenkor a lakás, mint egy bermuda háromszög, felszippantja ezeket a dolgokat, és kényére-kedvére csak bizonyos idő után köpi vissza valami abszurd helyre. Így jártam a sótartóval is, valami rejtélyes módon illegalitásba vonult olyan két hete, azóta nem találkoztunk.

Ma meghoztam a döntést. Ezentúl küzdeni fogok. Több hete nem találtam a ragasztószalag-adagoló gépezetet. Mivel újból el kell mennem a terrorista kezdőpontra (posta) igencsak szükségem lett volna rá. Nekivetkőztem, és csatárláncban felvonulva, minden pontot átvizsgálva nekiálltam kutatni. Hihetetlen micsoda kincsekre leltem :) A baj csak az volt, hogy a gépezet nem került elő. Mikor már éppen feladtam volna, egyszer csak ott volt. Bebújt a sarokba, a szeletelt törölközők alá. Eddig azt sem tudtam, hogy vannak szeletelt törölközők, de most már ezt is tudom.

Most kiokosodtam, rengeteg apró emléket találtam. Ha valaki egy másik dimenzióban találkozik a sótartóval, mondja meg neki, hogy azt üzenem: reszkessen, megtalálom!

Hozzászólások lezárva.