keksz

2006. szeptember 14.6 hozzászólás

Kategória: blog

Nemrég, talán valamiféle nosztalgiától vezérelve, vettem egy nagy csomag háztartási kekszet. Egykilósat. Sokáig bent fiigyelt a szekrényben, míg múlt hétvégén rátaláltam, és elrágcsáltam belőle egy keveset.
Eszembe jutottak a régi szép idők, mikor a háztartási keksz mint olyan, még igazi csemegének számított, és többféleképpen fogyasztottuk. Alapverzióban teával toltuk, de az igazán hardcore háztartási keksz-menü alapeleme a fél literes söröskorsó volt, megtöltve vízzel. Igazi csemege, talán még a kása ért fel vele.
Újra felfedeztem, hasznos vacsorapótló, a kicsiáras Himbeer szörppel egyenesen kiváló!

6 hozzászólás a(z) “keksz” címû bejegyzéshez

  1. Joci szerint:

    Van még lehetőség. Nyomni lehet: lekvárral, vajjal, és persze teával.
    Amit mindig írigyeltem a hugomtól az Paka elmondása szerint, a reszelt alma és keksz konfiguráció. Nem csak babáknak, ajánlhatom mindenkinek.

    balekbot

  2. babarum szerint:

    Joci! Add meg az igazi kása receptjét!

  3. krisz szerint:

    Naná hogy reszelt alma+reszelt háztartási a legjobb párosítás! Lehetőleg úgy reszelve az almát, hogy pépes legyen, ún. bébireszelőn! :)
    Modernkori megoldás: nutellával kenve és összeragasztgatva.

  4. teki szerint:

    Sztem még mindig az a top keksz :)

  5. banya szerint:

    de jo belőle a keksztekercs is:-)

  6. Joci szerint:

    Az igazi kása alkotóelemei:
    min. fél tubus tejkrém, hat evőkanál kristálycukor, 0,5 dl. kávé.
    Főleg hátulról bontottam ki a tejkrémet, hiszen így én is tudtam csodálkozni.
    Gyári hibás?

    :)