nem szeret a klotyómanó

2007. január 24.2 hozzászólás

Kategória: blog

Ma 3 alkalommal 3 különböző időpontban 3 különböző nyilvános illemhelyre nem engedtek be "takarítás miatt". Nem hiszem, hogy hajléktalannak néztek volna, aki be akar költözni éjszakára, szerintem ebben a klotyómanó keze lehet. Sokan azt mondják nincs is. Mármint nem keze, hanem maga a klotyómanó. Utánanéztem picit a dolognak, és igenis létezik!
Több verziót kellett ellenőriznem. Az egyik legelterjedtebb változat szerint klotyómanó nincs, csak Kula bácsi van. Kula bácsit az ünnepi kakit mindannyian jól ismerjük, nem kell bizonyítani létezését. Ebben a verzióban őt keverik a klotyómanóval. Pedig a klotyómanó odaát van.
Nagyon figyeljetek mielőtt ráültök a WC-deszkára! Nemcsak a bacik, hanem a klotyómanó is megharaphatja a feneketeket! Klotyómanó képek linkkel alant:

 

2 hozzászólás a(z) “nem szeret a klotyómanó” címû bejegyzéshez

  1. ideidezek szerint:

    “Van egy óriási hibám: azokat a filmeket piszkosul át bírom élni, amelyekben emberek (és nem rajzfilmfigurák) szerepelnek, ami a horroroknál iszonyatosan hátrányos bír lenni: kiskoromban volt, hogy attól féltem, az angolvécéből kinyúl a nagy fekete kéz, és lerángat. Ma már ilyesmitől nem tartok, de a horrorfilmek közben rettenetesen meg tudok rémülni.”

  2. Max Logan szerint:

    Erre az X-Files részre emléxem, nem volt semmi és a végén megszökött a lény …