robogunk az észtrabanton

2007. június 22.2 hozzászólás

Kategória: blog

A mai napon, nem kevés időt és energiát befektetve, befejeztem a multimédiásnavigációseszköz kézikönyvének fordítását. Ez a házi feladat egyre sürgetőbbé vált, ugyanis tréfás kedvében néha olyan sikátorokba vitt minket, ahova helyszűke miatt sokan kerékpárral is óvakodva merészkednének be. Mindezt teljes joggal és jó szándékkal tette, hiszen a legrövidebb ingyenes (pályadíjmentes) út tervezésére volt programozva. Bár ezt sejtettem, de erre természetesen csak a koreai kézikönyv átböngészése, és a megfelelő menüpontok módosítása után derült fény.
Ma történelmet írtunk. Ugyan 35 kilométer helyett 57 kilométert autóztunk a nagykövetségig, de a menetidőt sikerült két és fél óráról  egy óra tíz percre csökkenteni. Az ilyen kis örömök teszik naggyá a hétköznapokat!
Hazafelé úgy tűnt, hogy Moha bá koreai hangja, Ms. Kim is boldogabb volt…
 
(A blogbejegyzés címe egy mesekönyv címe is egyben, ajánlom mindenkinek, zseniális!)

2 hozzászólás a(z) “robogunk az észtrabanton” címû bejegyzéshez

  1. teki321 szerint:

    Koreaban sok franko olcso kutyu van, elvezd ki :).

    Mondjuk azok a krixkraxok betuk helyett remisztok!

  2. Babarum szerint:

    Ha azt nézem mennyi mindent tud, akkor a 85-90 ezer forintos ár tényleg nagyon kedvező. Szerencsére pénzbe nem került, az autóhoz kaptuk ajándékba egy DMB vevővel együtt. Ez utóbbit nem nagyon használjuk, Manócska nem szereti, ha vezetés közben TV-t nézek… :)
    Itt Koreában egyébként szinte minden autóban van ilyen kütyü, de átnézve más másokhoz általában nem a navigáció, hanem a koreai Barátok közt megy. A legjobb, mikor 2 képernyő is van, az egyiken megy a navigáció, a másikon meg nézi a TV-t a jóember. :)

Szólj hozzá!