teendők utazás esetén

2007. június 23.4 hozzászólás

Kategória: blog

Kötelező teendők utazás esetén (a hülyebiztos módszer):

 1. Mikor megveszed a repülőjegyet, precízen írd fel a naptáradba az indulás napját és idejét. Különösen igaz ez akkor, ha a repülőjegy vásárlása és az utazás között több hónap az eltérés.
 2. Ha nem lenne naptárad (mert ugye nem kötelező), akkor rendszeresen ellenőrizd mikor is indul az a gép.

Ha ezt a két szabályt betartod, nem fordulhat elő, hogy meghűl benned a vér, mikor a repülő indulási idejét egyeztetve rádöbbensz, hogy a hónapok óta június 29-re tervezett/gondolt utazásod időpontja a kinyomtatott jegy szerint nem akkor, hanem két nap múlva, június 25-én esedékes.
Nos mi nem tartottuk be a két szabályt. Jelenleg várólistán vagyunk, és arra várunk, hogy kapjunk két szabad helyet hazafelé.
Mindazonáltal nagyon szerencsésnek érzem magam. Nem akartam volna az arcomat látni, mikor 29-én kimegyünk a reptérre, és ott döbbenünk rá, hogy négy napja elment a gépünk. Ez mindössze két napon és a véletlenen múlt.

4 hozzászólás a(z) “teendők utazás esetén” címû bejegyzéshez

 1. zs. szerint:

  Nekünk nem volt 4 napunk. de érdemes lett volna megnézni az arcunk…

 2. Babarum szerint:

  Láttam, bár csak utólag, de elég volt…

 3. Globtrotter szerint:

  Hogy all a dolog? Meg mindig varolistan vagytok? Izgulunk am miattatok!
  Pozitiv, hogy osszejon, de jo lenne a megerositest hallani ;)

 4. Babarum szerint:

  Sok jóval nem biztattak minket, már július 9. is elhangzott mint lehetséges indulás. A sok telefonálás és a levelek meghozták eredményüket, így szombaton (június 30.) utazunk. Persze ezt majd mondom akkor, ha rajta vagyok a repülőn! :)

Szólj hozzá!