miért érdemes a román tengerparton nyaralni?

2007. augusztus 24.3 hozzászólás

Kategória: blog

Több okból. Öt pontba szedve elmondom, hogy nekem miért volt jó.

 1. Augusztusban is kaptam cseresznyét, már komoly elvonási tüneteim voltak, ugyanis Koreában heroin helyett fogyasztják, olyan ára van.
 2. Nem kellett Japánba utaznom, hogy legyen két (!) darab Rilakkumás táskám. Egyik sem egy munkába járós modell, de sebaj!
  Megemlíteném, hogy Rilakkuma már négy éves, de mivel az ázsiai kultúrában a négy nem szerencsés szám, csendben ünnepelünk.
 3. A tengerpart kiváló, a víz és a homok is tiszta, tökéletes terep az évi rendes menetrendszerű leégéshez, amit hibátlanul abszolváltam. Kiemelném egyéni rekordomat, a lábfejem is leégett, olyan durván, hogy alig bírtam cipőt húzni. Ha valamit csinálok azt aztán alaposan, még ha balfaszság is.
 4. A nyaralóközönség problémamentes, természetesen akad néhány kalapos-kendős csapat, de ha időben megfogtuk a kutyát, velük sem volt probléma. Nem hozzájuk kapcsolódóan, de elmondanám, hogy ennyi ferrarit és lambot eddig csak a Côte d’Azur-ön láttam.
 5. Egyszer sem hallottam, hogy "ne fürgyé le!"

3 hozzászólás a(z) “miért érdemes a román tengerparton nyaralni?” címû bejegyzéshez

 1. Chipi szerint:

  Én mondtam, de nem hallgattál rám:)

 2. meNtha szerint:

  az a baj, h messze van ~1000km. inkább akkor adria kalapos cigányok nélkül :P

 3. Babarum szerint:

  Chipi: hiszek én neked, remélem legközelebb azt mondod, hogy nyáron menjek az Andokba síelni egy hónapra, mert jó! Kívánom, hogy utána azt írhassam, hogy igen, igazad volt! :)
  meNtha: a távolság nem gond, szerintem mi sem mentünk volna, ha annyit kell autózni. Szerencsére a fapad istenének köszönhetően nagyon olcsó a repülőjegy, kettőnknek oda-vissza mindössze 28 ezer forintba került. És csak egy óra. Még csak pisilni sem mentem ki a gépen. Pedig iszom mint az álllat! ;)

Szólj hozzá!