galeri

2007. szeptember 13.4 hozzászólás

Kategória: blog

A régi Galéria oldal az ebek harmincadjára jutott, legyilkoltam. Kis okossággal az új galériára linkelődünk. Ennek a változásnak vannak előnyei és hátrányai.
Az előnye az, hogy az új galéria krémesebb, lágyabb, jobb, és ténylegesen galéria, nem barkácskutya.
A hátránya az, hogy kissé hiányos, éppenhogy csak három év képei hiányoznak belőle. De ez gyógyítható gyermekbetegség, elkezdem majd hizlalni, minden eddigi képet (sőt még többet is) feltöltök, mert ahogyan Tibi bácsi is helyesen látja, bizony kell a retró a népnek!

4 hozzászólás a(z) “galeri” címû bejegyzéshez

  1. teki321 szerint:

    Nagyon szep az uj galeria, bar en nem tom megnezni a kepeket. Mintha nagyok is lennenek, ~1 perc egy kep letoltese, de sokszor le se jon. Persze lehet hogy a problema a gepemben vagyon vagy a tuzfalban :).

  2. Babarum szerint:

    Méretesek, az biztos, vettem az adást, távolba szakadt barátaink sem maradhatnak ki a jóból! ;) Ma újragenerálom, kisebbek lesznek a képek. Csak hogy megnyugtassalak, nálam is iszonyat lassú, csak otthon szakít! :)

  3. Chipi szerint:

    Nálam a sebességgel nincs gond (mondjuk nem is mobilneten tolom:), azt viszont megkérdezem, nem tud e olyat ez a motor, hogy ne csak listából lehessen kiválasztani, hogy melyik kategóriát akarod megnézni? Mert igy nem valami designos, hogy bejön az üres képnézegető. Nem tud thumbnail kategóriamutatást csinálni?

  4. Babarum szerint:

    Általában konkrétan az adott galériára linkelek a blogban, annak az első képével indul a slideshow, ami kikapcsolható, illetve átparaméterezhető. A galéria oldal listás marad, egyelőre nem tudja a cucc, de ha ráklikkelsz a listára, azonnal ott van alul a sok thumbnail! :)

Szólj hozzá!