My Name Is Bond

2008. március 23.8 hozzászólás

Kategória: blog

Rákészültünk a teljes Bond széria végignézésére. Nagy részét még szinte gyerekként láttam, néhány sajnos ki is maradt. Kíváncsi vagyok a végére változik-e a véleményem arról, hogy ki is a legjobb Bond.

8 hozzászólás a(z) “My Name Is Bond” címû bejegyzéshez

 1. maz szerint:

  mind a 21 részt lenyomjátok? helyes :)
  szerintem: brosnan.

 2. Babarum szerint:

  Ahahah, befolyásolni nem ér! :)
  Egyébként szerintem is Brosnan, arra vagyok kíváncsi, hogy ez változik-e.
  Természetesen mind a 21 részt megnézzük, de szépen adagolva. Akkor talán a Quantum Of Solace pont becsatlakozik majd a végére! ;)

 3. Mefi szerint:

  Connery, Dalton, Brosnan – ők a legjobbak. Bár Brosnanen nagyon-nagyon sokat dobott a magyarhang. Egyébként én kellemesen csalódtam Craigben is, teljesen jól állt neki a Bond-szerep.

  Egyébként letöltötted, vagy DVD-n sikerült beszerezni? Nézegettem múltkor, de DVD-n roppant drága egyszerre, letölteni meg 93 gigát nem vicces dolog. :)

 4. Babarum szerint:

  Craig nekem nem jön be, szerintem túlságosan parasztcsávó durva feje van ehhez a szerephez. Pont az előkelőség és a finomság az, aminek Bond karakterét nagy részben adnia kellene.

 5. maz szerint:

  connery sztem túl fiatal volt a szerephez, igazából ő úgy 50 körül lett igazán sármos, roger moore meg képes volt egy arccal végigjátszani egy filmet. brosnan hozzájuk képest maga a kifinomult elegancia. és a véleményen nem változott azután sem, hogy végignéztem hardcore módban az összes részt :)

  craiggel kapcsolatban még bizonytalan vagyok, a quantum of solace után majd nyilatkozok. egy biztos, a casino royale-ban a forrófejű, tapasztalatlan ügynököt kellett megformálnia, és ez szerintem remekül lejött.

 6. Babarum szerint:

  Igen, szerintem a sármos/hűvös elegancia teszi a Bondot. Connery nekem a Hegylakóban volt a csúcs, Bondként nem nagyon emlékszem rá, olyan régen láttam.
  Craiggel kapcsolatban igazad van, a szerepe ez volt. A fején (értem ezalatt még a mimikáját is) ez nem változtat, nekem eddig ő a leggyengébb Bond.
  Másképpen, hogy érthetőbb legyen: szerintem mindenkinek van egy kialakult képe Bondról, az én eszményképemtől Craig esik a legtávolabb.

 7. Mefi szerint:

  Mondjuk Brosnan olyan tekintetben biztosan viszi a pálmát, hogy nála sármosabb, szarkasztikusabb, kifinomultabb színészt keresve se.

  Craig viszont azért jött be, mert az Bond első küldetése volt, amikor még ilyen tipikus “parasztcsávót” játszott. A legjobb jelenet, mikor kérdezi a csapos, hogy “felrázva, avagy keverve?”, ő meg elküldi a vérbe. :D

 8. Babarum szerint:

  Korábban gondolkoztam azon, hogy szerintem Clooney kiba jó Bond lenne. :)

Szólj hozzá!