John Rambo

2008. március 28.7 hozzászólás

Kategória: ajánló, film

Az öreg Sly arcjátéka még mindig a régi, talán még kómásabban tud bámulni. Komolyan, néha olyan benyomásom volt, mintha be lenne állva. A film kardozós-lövős-gyilkolós részei látvány és rendezés szempontjából kiválóak, ehhez történet szinte már nem is kell. Talán az eddigi legjobb Rambo. Vaze, újra kellene nézni az összeset ebből is…

7 hozzászólás a(z) “John Rambo” címû bejegyzéshez

 1. Zslötyi szerint:

  Amikor új volt a videónk (1992-t írunk nagyságrendileg, és már mindenkinek volt elôtte, csak nekünk, meg a KondorPetiéknek nem), akkor egy Star Wars-nézôs partival ünnepeltük, és egy éjszaka alatt megnéztük mind a hármat (akkor még csak három volt). Elég durva flash volt. Biztos a négy Rambo is jó együtt (meg az Indiana Jones-ok).

 2. maz szerint:

  azért a 21 james bondot nehéz überelni :)

 3. Chipi szerint:

  144 rész 24? :)

 4. Babarum szerint:

  Zslötyi: ahh a régi szép videókorszak! Az alámondásos filmekkel! A beszívott narrátorral, aki monoton darálta: Ne ölj meg! Ne ölj meg!
  Fura, életemben talán akkoriban néztem a legtöbb filmet. Pedig a 6 forintos diákjegyet is gyakran pörgettem a moziban. Általában olyan filmeken, ahol max. hárman ültünk. Néhány videónézős bulin is többen voltunk. :)

  maz: Az egy nagy lélegzetvételű projekt, 1-2 héten belül indul!

  Chipi: Éppen mostanában vetettük fel Manócskával, hogy akár újra is lehetne nézni. Mindkettőnk kedvenc sorozata. Várjuk a mozifilmet.

 5. Joci szerint:

  Lebontották Miskolcon a Szikra mozit!

  :(

  Életemben ott voltam először moziban. (80 huszár)

 6. Babarum szerint:

  És “A nevem senki”? Az volt a második nem?
  Kár. Mi lesz a helyén? Kultúrház a “tízuccaiak”-nak?

 7. Joci szerint:

  Nem tudom, de már csak a falak állnak :(
  Bombázás AMD Budapest….

Szólj hozzá!