talány

2008. március 31.4 hozzászólás

Kategória: élet, wtf

Az mit jelent a Nagy Álmoskönyv szerint, ha már álmomban is Gyurcsány meg Orbán vitázik? Ráadásul egy olyan kollégium előtt, amelyikben eldugult a lefolyó, és a zuhanyzóban bokáig áll a víz?
Az épület előtt rengeteg híradós, minden tele kamerákkal, veszik a vitát, a háttérben pedig a markolók kiemelnek a kolesz alagsorában lévő csatornából egy hatalmas kapálódzó szőrös állatot, amelyik a dugulást okozta…

4 hozzászólás a(z) “talány” címû bejegyzéshez

 1. gaba szerint:

  Elég izgalmasan hangzik! Különösen, hogy a végén van feloldás, megtalálják a hatalmas, kapálódzó, szőrös állatot. Lehet, hogy mégis van kiút a magyar politikából? Vagy a te jelenlegi problémádból, akármi is legyen az (pl. egy megfázás)?

  Az álomfejtők ilyenkor egyébként olyanokat kérdezgetnének tőled, hogy mit éreztél közben, hogyan viszonyultál a résztvevőkhöz, félelmetes volt-e az állat stb. Ezek nélkül nem lehet megfejteni.

 2. Babarum szerint:

  Ahh, most szenvedtem végig az aktuális politikai híreket, és éppen akartam módosítani a postot, aztán inkább mégsem. Jó pár éve megfogadtam, hogy nem politizálok, és ehhez tartom magam. A tanáros bejegyzésből is emiatt húztam ki a felét.
  Egyébként furcsa, az érzés, ami a leginkább megmaradt, az az volt, hogy hogy a fenébe fogok zuhanyozni, mikor bokáig áll a víz.

 3. banya szerint:

  Akkor abból már nem zuhanyozás lett volna hanem fürdés :-) !És a nagy szőrős állat biztos ,,át akart úszni az oviba,, csak elakadt:-DD

 4. Babarum szerint:

  “Búvárúszóba’ “! :)

Szólj hozzá!