szerdán szertár!

2008. április 15.5 hozzászólás

Kategória: ajánló, blog, tanulás, tech, videó

Életemben szertárhoz sok közöm nem volt, talán egyedül annyi, hogy gimiben egy darabig én voltam a történelem-szertáros cipeltem a térképeket történelemórára. Az egzakt tudományok igazán soha nem tudtak lekötni, talán ha valaki megpróbált volna valami színt és érdekességet belevinni az oktatásba, más lett volna a véleményem.
Ez a vélemény most éppen változik, ugyanis elindult a Szertár blog. Kopasz diákként vetettem magam újra a kémia és a fizika világába. Faltam a videókat, egyszerre megnéztem az összeset és várom a szerdát, hogy az újabb kísérletet is végignézhessem. Kijózanító felismerés: Nocsak, lehet ezt így is csinálni! Itt a bizonyíték arra, hogy nemcsak kifakult emlék, igenis ma, 2008-ban is lehet szórakoztatóan oktatni!
Ha érdekel benneteket hogyan kell CD-ből légpárnás járművet építeni, a felrázott kólásdobozt szökőkút-effektus nélkül felnyitni (és ki tudja mi jön még…), akkor feltétlenül figyelmetekbe ajánlom a Szertár blogot. Kis ízelítő az eddigiekből:

via miafene.hu

5 hozzászólás a(z) “szerdán szertár!” címû bejegyzéshez

 1. teki szerint:

  Nem rossz, bar a srac stilusa naon nem jon be. Tul eroltetett. Maradok a Mythbusters-nel :).

  Stilustanulmanynak tom ajanlani zefrank-et, meg mindig imadom :) http://www.zefrank.com/

 2. Babarum szerint:

  Igen, a stílus még nem kiforrott. Vagy az, de túl fiatalos. Persze főként fiataloknak szól, így érthető, és talán így célravezető.

 3. Robilaci szerint:

  Köszi az ajánlást, Babarum. =)

  Még sokat bénázok, de igyekszem gördülékenyebb lenni és visszavenni az “erőltetésből”! Egyelőre elég új a műfaj. Közönség előtt egyszerűbb, ahol rögtön van visszajelzés. =)))

 4. Babarum szerint:

  Az ajánlás a minimum, én köszönöm az élményt!
  Bénázást azért nem mondanék, aki állt már párszor kamera előtt, az tudja, hogy nem egyszerű a dolog. Láttam már bénázást (anno csináltam is ;), ez a blog nem az.
  Ami jó, hogy a tapasztalat és a visszajelzések nyomán csak egyre jobb lesz! :)

 5. teki szerint:

  Hajra Robilaci, nem csuggedni csinalni, meg kell kuzdeni a sikerert.

  Egyebkent en csodallom a mediaban azokat, akik teljesen termeszetesek tudnak lenni a kamera elott. Eleg ritka amugy.

Szólj hozzá!