falunapon voltunk

2008. szeptember 27.6 hozzászólás

Kategória: élet, Korea, utazás

Köztudottan alkoholista beállítottságú vagyok, így ma is teszteltem. Rövid leszek: Aki ivott már sojut, azaz koreai rizspálinkát, az már majdnem tudja, hogy hol a világ vége, olyan szörnyű íze van. Sehol nincs viszont a ginzenges rizsbor(zalom)hoz képest, ami egy valóságos vegyifegyver! Persze a leleményes ajoshik ezt még fokozni is tudják, ma sojuval kevert rizsbort itattak velem. Jajjnetöbbet!

6 hozzászólás a(z) “falunapon voltunk” címû bejegyzéshez

  1. Mebarak szerint:

    Rengeteget halottam már erről a bizonyos rizs páleszről – viszont jót még nem :))

    Mebarak utolsó blogbejegyzése: Hulladékkupac a lakásban!

  2. Babarum szerint:

    A soju íze valami félelmetes. Amikor megiszod, nem érzel semmit, mintha vizet innál. 1-2 másodperc múlva viszont szétárad a szádban egy igen borzasztó íz, ami leginkább a körömlakk-lemosó szagára emlékeztet. Felejtendő! :)

  3. Nia szerint:

    Hihihiiiiiiiii :D
    Csak elképzelni tudom (mivel nem iszok soha), de így is fogom a hasam. :D

  4. Babarum szerint:

    Nos amennyi alkoholt én iszom az igazán nem számottevő. :)
    Nagyjából 15 éve teljesen absztinens vagyok, de ha ilyen érdekességek előfordulnak, akkor úgy nőiesen “beledugom a nyelvem”, hogy megízleljem. Az utóbbi pár próbálkozás nem volt érdemes! :)

  5. zs. szerint:

    a soju egy esetben iható. ha előtte véletlen nyers rákot eszel.

  6. Babarum szerint:

    zsebi: Fontos, hogy esküvői nyers rák legyen, a soju pedig meleg! :)

Szólj hozzá Babarum hozzászólásához!