Babarum, a mém-rém

2008. október 29.16 hozzászólás

Kategória: blog, játék, wtf

Bár elég szókimondó vagyok, általában igyekszem (Manócska szerint nem eléggé…) elkerülni, hogy ezzel megbántsak másokat. Most sem lesz könnyű dolgom.
Ha valakit mégis megbántanék ezzel a bejegyzéssel, azt nem szándékosan teszem, és elnézést kérek tőle.

Vannak ezek a blogokon időről időre feltámadó játékok, amelyek igen sok embert mozgatnak meg. Ilyen a sokadik körét futó mém-játék is, ahol az a feladat, hogy 5-7-x* dolgot írj magadról és 5-7-x másik bloggert linkelve meghívj a játékba.

Bár sok dologra nyitott vagyok, nekem ez valahogy nem jön be. Amit meg szeretnék írni, de eddig nem írtam meg magamról, azt ha alkalom nyílik rá, úgyis megírom, amit pedig nem kívánok elmondani, azt egy ilyen játék keretében sem tenném. Továbbá azért is maradok ki belőle, mert így másokat sem hozok ilyen kellemetlen helyzetbe, mint amilyenben most én vagyok. Több meghívást is kaptam, és most borzasztóan kínosan érzem magam.

Korábban kellett volna ezt a bejegyzést megírni, elkéstem vele. Bocsánatot kérek.

*2007 januárjában ment körbe az “5 mém magadról”, a mostani körben hetet kell írni.

16 hozzászólás a(z) “Babarum, a mém-rém” címû bejegyzéshez

 1. Nia szerint:

  (halkan megjegyzem, hogy ezzel én is pont így vagyok… ja, és igyekszem magam lelőni, mert az utóbbi időben túl sokat kommentelek :) )

 2. Hamburger szerint:

  Én nem vagyok annyira szókimondó, de azért ha rákérdeznek, nem rejtem véka alá a véleményem, akármi legyen is az eredménye. Inkább őszinte vagyok, mint hogy eltussoljak dolgokat. Még ha az adott pillanatban bántó is lehet, általában később értékelni szokták :)

  Ami a játékot illeti, magam sem vagyok oda annyira az ilyesmikért, de még nem is futott be annyi, hogy elegem lenne belőle :)

  Hamburger utolsó blogbejegyzése: Hetes játék

 3. Babarum szerint:

  @Nia: majd én lőlek le ha nem írod le ide, amit gondolsz! :P

  @Hamburger: Ez a megoldás a legjobb!

 4. Manka szerint:

  No problemo :) Egyebkent sejtettem en, de azert megprobaltam.

 5. Babarum szerint:

  Köszönöm! :)

 6. gl szerint:

  “csapd fel a könyvet a 23. oldalon! keresd ki az ötödik mondatot!”

  gl utolsó blogbejegyzése: references

 7. Babarum szerint:

  @gl: Huhh, ez emlékeim szerint sokkal régebbi dolog. Csak most, csak Önöknek: “The museum houses 6,000 items and features relics related to the Imjinwaeran (the Japanese invasion of Korea in 1592).” (Korea Tourism Organization: KOREA travel guide)

 8. Euthymia szerint:

  Szia,
  Basszus, engem annyian utálnak, mert megmondom, amit akarok! Persze, később rájönnek (általában), hogy talán nem hülyeséget mondtam, vagy nem azért, mert gonoszkodni akartam…
  A barátok 1-2 napot duzzognak, aztán utána elfelejtődik, a többiek meg, azok meg nem voltak akkor barátok, haverok, közeli üzletfelek stb, ha nem tudják feldolgozni a hallottakat!

  Én azért szeretem ezeket a játékokat, mert kicsit olyan “benne vagyok a keringésben” érzést ad. Persze, ez nem igaz, mert már mindenki megkapta előttem, aki blogot ír… szép napot!

  Euthymia utolsó blogbejegyzése: HÓ, hahó!!!

 9. Babarum szerint:

  Nekem sem a keringés ellen van kifogásom, jó is az. Részt is veszek benne, ha alkalom adódik (Lásd két szinkronblogolás, Túl régóta élsz… és Túl régóta élsz Magyarországon). Valahogy ezzel az írj magadról dologgal nem sikerül azonosulnom, hiszen mindig ezt teszem, ha pedig nem, akkor annak oka van.
  A keringés jó, és kell. Különben téged sem ismernélek (még így, a távolból sem)! :)

 10. Euthymia szerint:

  …hát, lehet, hogy sokat nem is veszítenél vele, de azért köszi :)

 11. Nia szerint:

  (Igenis, értettem! :)))) )

 12. Babarum szerint:

  @Euthymia: Azért ennyire ne robbanj szét az önbizalomtól! :P

  @Nia: na azért! ;)

 13. Mebarak szerint:

  Na tessék! Én is erről beszéltem; felesleges megsértődni az ilyesmit – mármint, ha nem csinálod meg. Én sem fogom :$ Sajnálom :) De Te legalább majd megértesz :D

  Mebarak utolsó blogbejegyzése: Régmúlt kedvencei

 14. Babarum szerint:

  Sajnos van hajlam az emberekben arra, hogy egy ilyen posztot magára vegyen. Ezért is írtam a bevezetőt hozzá…

 15. Lea szerint:

  Hoppá.
  Lassan vissza kell fogni magam, úgy látom kezdek vezetni a hozzászólások darabszámát illetően. :((( /De szeretem a blogotokat és ha géphez ülök az az első dolgom, hogy elolvasom mi történt veletek mióta nem léptem be. /

 16. Babarum szerint:

  @Lea: Helyesen cselekszel, tessék csak olvasni, és ha van miért, akkor hozzászólni! :)
  Ha csak emiatt nem írnál, akkor szólj, és leszedem azt az izét onnan! :)

Szólj hozzá!