az eszem megáll

2008. november 20.9 hozzászólás

Kategória: élet, wtf

ATM-eket fosztott ki a bankomatok feltöltésével megbízott cég munkatársa Miskolcon. Komolyan mondom, besz@rok! 42 millió forint! Hét éven át! És senki nem vette észre!? Hol élünk?

9 hozzászólás a(z) “az eszem megáll” címû bejegyzéshez

  1. Euthymia szerint:

    HIBA: A hivatkozás érvényessége lejárt!
    Ezt írta nekem ki, amikor klikkeltem…
    Azért az általad írt két sor alapján is elég fura egy eset. De, ezek szerint furmányosan csinálta, hogy nem vették észre, bár a hírt majd megkeresem én is.

    Euthymia utolsó blogbejegyzése: Gyarlóság, ember a neved!

  2. Chipi szerint:

    Bemásolod a címet googliba, és kidob párat:) Amúgy azt csinálta, hogy feltöltéskor nyúlta a pénzt, és mivel tudta, hogy melyik automatát mikor fogják ellenőrizni, azokat mindig feltöltötte addigra másikból. Csak az a fura, hogy akkor ezek szerint az általa kezelt gépekben mostanra 42 millás hiány volt, mert valahonnan mindig fel kellet töltenie. Ennek azért illett volna korábban kiderülnie…

  3. Babarum szerint:

    Javítva, bocsi! :)

  4. Nia szerint:

    7 évig??? Ez azért durva! Meg az is, hogy állítólag az egészet felélte, miközben szerény körülmények között élt. Mert ugyebár a szabadság ideje is véges, amikor dőzsölni lehet + ha már az ember szerény körülmények között él, akkor csak félre tesz a kincsből a még nehezebb időszakokra.

  5. Babarum szerint:

    @Nia: Pont ezen gondolkoztam el én is. Kiszámoltam, ha egyenletesen oszlik meg a dolog, az rendszeresen havonta félmillió. Plusz a saját és a felesége fizetése. Nem hiszem el, hogy ezt nem lehet észrevenni az életszínvonalban, valahol megvan az a pénz!
    A másik dolog: hét évig nem csinálhatta ezt egy egyszerű feltöltő, szóval szerintem a pénz nagy része valaki másnál (másoknál) landolt…

  6. Snowqueen szerint:

    Nem lehet,hogy valahol eldugta a pénzt,aztán szépen leüli érte,amit kap,majd kijön,s él vígan tovább?Mert ez az “életmódján nem látszott” valahogy nehezen hihető,hisz akkor minek nyúlta le,ha enélkül a pénz nélkül is ugyanígy élt eddig?

  7. Babarum szerint:

    @Snowqueen: Ez a megoldás adódik, esetleg kombinálva a a tettestárssal…

  8. Nia szerint:

    Azt hiszem már sohasem tudjuk meg… évekig tartó nyomzás és mire elítélik, már senki sem fog emlékezni rá.

  9. Babarum szerint:

    @Nia: Ha esetleg (még csak nem is biztos…) börtönbe kerül, az az idő egyfajta befektetés. Leüli azt a 42 millát, na és?

Szólj hozzá!