jeyuk ssambap

2008. december 2.6 hozzászólás

Kategória: ajánló, blog, kaja, Korea

Elég gyakran eszünk önkiszolgáló étteremben, mert Koreában általában ott is nagyon jók a szakácsok, és ki ne szeretne olcsón finomakat enni?
Ázsiában az önkiszolgáló éttermek igen elterjedtek, egyik legfőbb ismertetőjelük, hogy hatalmas tömegeket képesek egyszerre etetni. Ez nagy forgalom esetén kicsit zavaró is lehet egyeseknek, de ha már megszokta az ember, hogy mindenütt rengeteg embert lát, már fel sem tűnik neki a hatalmas zaj és nyüzsgés.

A teljes bejegyzés a miteszek blogon olvasható.

6 hozzászólás a(z) “jeyuk ssambap” címû bejegyzéshez

 1. Mebarak szerint:

  Én nem tudom :$ Megharagszol, ha azt mondom, hogy nem lettem éhes a kép láttán ?:) Ez valahogy nem az én világom :)

  Mebarak utolsó blogbejegyzése: Smink

 2. Babarum szerint:

  Tény, hogy a kép nem a legjobb, de nem volt sok időm, mert elég sokan bámulták a szomszéd asztaloktól, hogy mit fotózza ez a hülye amerikai a kajáját… :)
  Az ízlések pedig különbözőek, lehet, hogy te nem fogsz ilyet enni! Mindenesetre nem olyan az íze, mint a mákos gubának, nyugodtan megkóstolhatnád! ;)

 3. krisz szerint:

  En szivesen kiprobalnam, de engem az ilyen soktalkas etelek lattan mindig megremit, hogy vajon a jo talkat eszem-e a jo talkaval, vagy sem. Honnan tudod hogy mit mivel es hogyan kell? :)

 4. Babarum szerint:

  Ne aggódj krisz, mindent eszel mindennel! Az esetek többségében legalábbis. Nincsenek egymást követő fogások, tetszés szerint eszel bármit bármikor, általában együtt.
  Ez egy egyszerű önkiszolgáló, nincs is sok tálka. Egy elegánsabb, komolyabb helyen akár 50 tálka is lehet az asztalon… :)

 5. kiselek szerint:

  Engem lenyűgözött a látvány, és csudára szerettem volna ott lenni és végigenni a menüt. Egyszerűen fantasztikus, szerintem.

 6. Babarum szerint:

  @kiselek: Ahah, akkor te egy ilyen étkezdében tobzódnál! Több mint 100 kaja van, mindegyik szépen kirakva! :)

Szólj hozzá!