majd holnap!

2008. december 18.5 hozzászólás

Kategória: futás

Furcsa egy szerkezet az ember vagyok. Múlt vasárnap az adatok felvitelekor meglepetten láttam, hogy hatszor voltam futni a héten. Azóta csak ma voltam először, és igencsak erőszakot kellett tennem magamon. Nem értem. Talán ez a lustasági válság. Nem a legjobbkor jött ez a csomag…

5 hozzászólás a(z) “majd holnap!” címû bejegyzéshez

 1. Hamburger szerint:

  Nálam az is szerepet játszik, hogy reggel 8-kor még sötét van, és délután fél 5-től szintén. Meg hideg is :)

  Hamburger utolsó blogbejegyzése: Arculatváltás

 2. Snowqueen szerint:

  Na,ugyan,esőben sapka,sötétben meg kivilágított hely,s a futás máris nem akadály!Amúgy is:az,hogy a Mikulás csak neked küldött ajándékot,ahogy az előző postban láttam,az elég ösztönzően kell,hogy hasson,nem? :-)))

 3. Chipi szerint:

  Szerintem ott van a titok elrejtve, hogy az egyik sorozatból következik a másik. Ha nagyon belejössz, és szívesen futsz minden nap, akkor 6 nap után könnyen úgy gondolhatod, na jó, most nem egy nap, hanem két nap pihenőt tartasz, és máris ott a baj, mert totál kiesel az egészből, és jön a: most nincs kedvem, picit pihenek még érzés :)
  Valószínűleg ezért inkább úgy érdemes csinálni, hogy akkor se fuss minden nap, ha lenne hozzá kedved, pár nap (3?) után mindenképp iktass be egy pihenőnapot, de csak egyet! És akkor talán nem lesz ilyen hosszabb lustuló időszak se:)

 4. Babarum szerint:

  @Snowqueen: A gond az, hogy ha itt esik az eső, az általában elég istenes, egy sapka nem elég. Megfelelő esőruhám (nem szaunás, azaz ami rendesen szellőzik) egyelőre nincs. A mikuláscsomag pedig tényleg ösztönöz, de nem a futásra, hanem valami egészen másra! :)

  @Chipi: Valójában nem a futással van a gond. Amikor már felöltözve kint vagyok, akkor mindig szeretem, nincs vele gond. Az elindulás az átok! :) A rendszer egyébként az, hogy hetente minimum 3 alkalommal kell menni, ha ezt nem teljesítem, akkor a következő héten 5 alkalom a kötelező. Ez a megfélemlítő rendszer eddig bevált. ;)

Szólj hozzá!