Utazz velünk! – Magyar Posta

2009. március 17.6 hozzászólás

Kategória: élet, wtf

Be kell vallanom, tévesen ítéltem meg a Magyar Postát. Nem azért nem hoznak ki semmit, ülnek a küldeményeiden értesítés nélkül, és állsz te sorba minden alkalommal órákig, mert szarnak az egészbe, és az egész rendszerük egy követhetetlen káosz. Nem! Mindez azért van, mert titokban, a háttérben, korszakokon átívelő, zseniális projekten dolgoznak!

A postások értekezleteken ülnek, vitanapokon vitatják meg a kérdéseket, ezért nem érnek rá holmi csomagokkal bíbelődni, csak bevágják az értesítőt a postaládába, és rohannak a meetingre. A titkos projektjük az IDŐUTAZÁS!
Bizony nem kispályáznak, már élőben tesztelik!

Tegnap (március 16-án) kaptam egy értesítőt, hogy csomagom érkezett. Mindkét Koreában feladott csomag megérkezett már, így furcsállottam, elképzelni sem tudtam, hogy kitől és milyen csomagot kaphatok. Ma (március 17-én) bementem a postára, annak rendje és módja szerint beadtam a tegnap kapott papírt, és vártam a csomagomat. A néni beütötte a kódot és ilyet szólt: Maga ezt a csomagot már március 3-án (2 hete!) átvette! Hát nem bájos? Ingyen időutazás!
Működik a rendszerük, remélem jó tesztalany voltam. Csak így tovább!

6 hozzászólás a(z) “Utazz velünk! – Magyar Posta” címû bejegyzéshez

 1. Nia szerint:

  Azt mondják a magyar ember keveset mozog… lehetnél egy kicsit lelkesebb, hogy megpróbálnak mozgásra ösztönözni. Tudod… be a postára… ki a postáról. :P
  Igenis észre kell venni a próbálkozásuk nemes célját. :)

  Látod milyen lelkes vagyok én is? (Szerencsére én nem kaptam senkitől csomagot.) :))) :P

 2. Babarum szerint:

  Mozogni amúgy is mozogtam volna, szerencsére minden itt van a környéken, gyalog el tudok mindet intézni. Emlékszem a brosúrára, amelyik a lakást reklámozta, amikor még épült: Kiemelte ezt a tényezőt, és még megfejelte egy “Hitélet” fejezettel, hogy a templomok is milyen közel vannak!

 3. Manka szerint:

  :) Az utazz velünk postásmozgalom nemzetközinek tűnik, épp ma vágtam át árkon-bokron, városon, hogy a tőlünk baromi messze lévő postára eljutva (ennek a címe volt a kézbesítési értesítőn) megtudjam, hogy “jé, ez furcsa. Ennek az önhöz legközelebbi postára kellett volna mennie… és biztos ott is van, mert itt nincs”… Agyam elszáll. Mire visszaértem, a közeli már zárva volt persze.

 4. Babarum szerint:

  Ahh, Manka, én már résen vagyok! A papíron egy, a város másik végében lévő hivatal címe volt feltüntetve, de én a helyi postára mentem. Edzett harcosként elégedetten nyugtáztam, hogy nem hiába! :)

 5. Virgonc szerint:

  LOL Lehet mégiscsak el kellett volna menned arra a tanfolyamra :DDD Látom kénytelen vagy gyorsan aklimatizálódni :DD

 6. Babarum szerint:

  Eddig még nem vészes, és sikerült! :)

Szólj hozzá!