2009. március – best of

2009. április 2.Szólj hozzá!

Kategória: ajánló, blog

Az elmúlt hónapban az alábbi bejegyzéseket olvastátok a legtöbbet:

 1. Japán flört és szex – javítva – Egy régebbi sokat olvasott bejegyzés került újra a középpontba, a benne található link “meghibásodásának” köszönhetően.
 2. Flört és szex Japánban – A népszerűség az előző bejegyzés látogatottságából fakad. Igen, erre a címre a többség felkapja a fejét, pedig csak az eredeti bejegyzés címét vettem át. Érdemes elolvasni, ha eddig nem tetted, pótold! Sajnos angol nyelvű, magyarul nem hozzáférhető.
  Tanulj angolul, a gépi fordítás még messze van! A vicc kedvéért kis ízelítő a webforditas.hu segítségével:

  Szex és hajító Japánban
  Ez valami volt egy barát összekapcsolt engem. Ez volt eredetileg egy (zihálás) Livejournal pozíció valami Supacat felhasználóneve alatti nyugati lány által, de levette a pozíciót. Szerencsére megmentettem azt, és neked feladom azt itt fickók. Úgyhogy nem írtam ezt sem hitelt visz el ennek. De azon töprengtem, hogy a tapasztalatai milyen pontosak az észleléseid alapján igazán hogyan a japán emberek viselkednek több mint hajító/randevúzó/szex/bármi.

 3. Naptárhasználat és szezonalitás – A naptárvásárlás viszontagságai márciusban, avagy hogyan szakadt le rólam a gatya a tengerparton. Konkrétabban: Milyen legyen egy naptár?

Legfurcsább keresőszó(k):

 • “makofobatár” – Furcsa, mert bárhol keresem, ezt a rövidítést csak itt találom meg. Remélem az illetékesek fedezték fel, és már alakul a Baráti Társaság!
 • “Szávay Ágnes pussy” – Szávay Ágiról írtam ugyan, a Seoul Openen voltam is néhány meccsén, ahol néhány képet is készítettem, de ennek a puncijához semmi köze.
 • “állva pisilő képek” – Nos, amennyiben ez a keresés hímnemű egyedtől származik, akkor bujdosson el, amennyiben hölgy az illető, megértem, és igyekszem is segíteni. Amit keres, az valószínűleg az Urinella nevezetű segédeszköz. Sajnos német nyelvű az oldal, de a weiter linkre kattintva eljuthattok a nyomtatható, kivágható és használat után eldobható urinella “szabásmintájáig“.

Szólj hozzá!