mikrofonpróba

2009. május 18.3 hozzászólás

Kategória: ajánló, blog

Túléltem a hétvégi hízókúrát, és az online fogyókúrát is, bár másfél nap alatt minden elmulasztott bitet bepótoltam, sőt.
Az egyik ebéd után, amikor se ülni se állni nem bírtam, és a fekvés is nehezemre esett, magvas gondolatom támadt: Kafka az Átváltozást valószínűleg egy kiadós ebéd után vázolhatta fel, mert ahogy telezabálva forgolódtam, teljesen úgy éreztem magam, mint szerencsétlen Gregor Samsa.

De az úszógumim nem lehet mentőöv, nem ment fel az ígéret alól, hogy a babarum.hu megint szép lesz, méltó régi nagy híréhez. (Ha volt neki olyan…)
Örömmel jelentem be, hogy élőben tesztelhető a MULATSÁGOS szekció, a fenti menüsorban látható és klikkolható. Mivel a blogon csak egy főoldal lehet, és a többi oldal statikus, ezért hozzászólni sajnos nem lehet, meg kell elégednetek a hömpölygő hírfolyammal. Ezentúl minden játék és vicces videó és kép itt lesz megtalálható.

A blog kardigánja pedig készen, nemsokára felvarrom rá a gombokat és indulunk!

3 hozzászólás a(z) “mikrofonpróba” címû bejegyzéshez

 1. Chipi szerint:

  Aj, nincs ott komment? Arra márpedig valami megoldás kell.

 2. gergoke szerint:

  Írd papírra!

 3. Babarum szerint:

  @Chipi: Van megoldás, engedélyeztem a hozzászólásokat az oldalon. Ez elég fapados módszer, ugyanis nem lehet egyenként a “bejegyzésekhez” hozzászólni, hanem csak az oldalhoz a lap alján.
  Így elég fórumszerű lesz, de legalább van kommunikáció. :D

Szólj hozzá!