változnak az idők…

2009. május 24.3 hozzászólás

Kategória: élet, wtf

Ma láttam egy irokéz-frizurás rendőrt. Nem is olyan régen a hasonló hajviseletemért igazoltatott és pofozkodott a rendőr, most meg…
Kibillent a világ azt hiszem, mégpedig át, a ló túloldalára. Mert megvertek ugyan ok nélkül, de azért hozzá kell tennem, hogy abban az időben azok a pofozkodó rendőrök soha nem dohányoztak az utcán, mindig meg voltak borotválkozva, és az egyenruhájuk is mindig tiszta és előírásszerű volt.

3 hozzászólás a(z) “változnak az idők…” címû bejegyzéshez

  1. ekkerjoz szerint:

    A világ legutolsó állása magyar rendőrnek lenni, az indiai csatornatisztítók is jobban megbecsültek, mint a rendőreink. Persze, azok legalább profik a csatornatisztításban, és büszkén tartják el a családjukat, mert becsületükhöz, emberi értékeikhez nem fér kétség.
    Nálunk minden második jelentkező azért áll be rendőrnek, mert onnan hamarabb jut el a sötét oldalra, mintha egyenesen gengszternek állna.

  2. Babarum szerint:

    Szerencsére nem nagyon van dolgom rendőrrel, mindenesetre az utóbbi időben a megjelenésük nem a megbízhatóságukat támasztja alá.

  3. ramon szerint:

    egyik posztomban írtam legutóbbi rendőrkalandomról :S
    havert egyébként azért nem vették fel jogi diplomával a rendőrséghez mert tetovált az alkarja. irokézhez képest ez mi….
    meg hogy a tűzoltó se lehet tetovált….áááááá. ja és csomóan mennek rendőrnek olyan indokkal, hogy akkor tök jó, mert legálisan bunyózhatnak, stb…

Szólj hozzá!