ABOUT

január 11 2008Szólj hozzá!

Kategória:

Sokan kattintanak erre az oldalra. A blog korábbi verzióiban nem volt ilyen link, ezért nem éreztem lényegesnek és nem is gondoltam, hogy valakinek is fontos lehet. De nem beszélek félre, lássuk az ABOUT:

Rólam:

Babarum, polgári nevemen Takács István vagyok. A képet szemből nézve a jobb oldalon állok. :)A Babarum név általános rejtély, az első kérdés mindig az, hogy miért pont ezt a nicket választottam és mit jelent. A megfejtés egyszerű: tizen-sok évvel ezelőtt, első internet-előfizetésem idején kellett egy azonosító, és a párommal akkoriban használt becenevek közül ez ugrott be elsőként.
1968 nyarán születtem, mára szép nagy darab emberré cseperedtem. Két testvérem van.
Iskoláimat Miskolcon (Herman Ottó Gimnázium) és Budapesten (Külkereskedelmi Főiskola, ELTE) végeztem. A tanulás befejezése után néhány évig saját vállalkozásaim voltak, majd 10 évig dolgoztam felsővezetőként egy multinacionális kereskedelmi cégnél először HR, majd kereskedelmi területen.
Tulajdonságaimat tekintve életvidám, a természetet, a játékot és a sportot szerető, információfüggő kocka vagyok.

A blogról:

Első próbálkozásom 2003. június elsején indult, sajnos elég rövid életű lett. Nem igazán kaptam el akkoriban a blog feelinget, ráadásul éppen munkakört váltottam, rengeteget dolgoztam, így el is hanyagoltam, behalt. A második indulás 2006. március 15-én volt, ez a nap azóta munkaszüneti nap, és nagy ünnepségeket tartanak ennek kapcsán. Ez a blog egy hostolt freeblog produkció volt, amely nem volt éppen problémamentesnek mondható, így 2006. június 13-án WordPressre álltam át. A bejegyzések jelenleg a Scribefire (Firefox add-onként letölthető) blogeditorral készülnek.

Kapcsolat:

Vesszőparipám az elérhetőség, ezért mindig elérhető vagyok. :)

E-mail: babarum@babarum.hu
MSN: babarum@babarum.hu
ICQ: 9298927
Skype: vasmaci
Most éppen ezt csinálom.

Hozzászólások lezárva.