Online koreai nyelvtanfolyam

2009. augusztus 31.19 hozzászólás

Kategória: ajánló, tanulás

Egy korábbi, nyelvtanulással kapcsolatos bejegyzés kapcsán előkerült egy rendkívül jó weboldal, amelyről valamiért elfelejtettem írni, pedig igen nagy segítségére lehet minden koreaiul tanulónak, nekem is sokat segített. Ez a weboldal a koreanclass101.com, sokféle szolgáltatással, és kitűnő Youtube csatornával.

Ízelítőül álljon itt egy videó a koreai írásjelekről és egybeírásuk módozatairól. Azoknak, akiknek nem új a téma, elég szájbarágósnak és gyerekesnek tűnhet, ők keressenek maguknak bonyolultabb anyagot.! :D

19 hozzászólás a(z) “Online koreai nyelvtanfolyam” címû bejegyzéshez

  1. Nofrit szerint:

    Júj, de jó! Már mindenhol kerestem^^

  2. mimke szerint:

    Hát ez tök édes..És milyen könnyen érthető! Kár, hogy abszolút semmi késztetésem koreait tanulni :)

  3. Babarum szerint:

    @Nofrit: Hajrá!

    @mimke: Ki tudja, egyszer talán megjön! :)

  4. Snowqueen szerint:

    Off:Halihó! Hová tűnt a twitter innen, jobb oldalról? vagy csak nekem nem jelenik meg?

  5. Snowqueen szerint:

    Ohó,bocsi, kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!:-)

  6. tibho133 szerint:

    Megtanulnák koreaiul csak nem tudok miből.Budapest sajnos messze van és csak ott lehet tanulni.
    Szeretnék segítséget kérni a tanulásban.Sokan azt mondják ha tudod a kiejtést tehát az alapokat akkor a többi már jön magától.Igaz?
    Várom válaszodat.Köstzi

  7. Babarum szerint:

    A fenti bejegyzésben található linkek az alapoktól segítenek.

  8. sarkany eszter szerint:

    Szeretem ezt a műsort!!!

  9. Martalóc szerint:

    Tényleg jó ez a videó. Azért az írásuk más logikájú, mint a nyugati írás, annak ellenére, hogy hangjegyekkel operál. Ezt nem is tudtam.
    Megfigyeltétek, hogy rendes “a”, “í”, “ő” hangokat ejtett a lány? Szinte úgy, mint mi, magyar nyelven beszélők.

  10. Crissy szerint:

    Hát köszi, nagyon köszi az anyagokat, egyszercsak bekattant nálam ez a keleti világ, és azon belül is no1 Korea (na jó, ennek azért oka is van :) ) Már tűvé tettem a netet az összes fellelhető koreai nyelvtanulós anyagért, mbármiért ami koreai :) A nyelven kívül engem minden más is érdekel, a kultúra,a szokások, az életmód, a felfogás, az ételek -gasztronómia, szóval ha bárki tud valami jó tippet ezekkel kapcsolatban, akkor azt is szivesen venném. Üdv Nektek, és mégegyszer köszi! :)
    Crissy

  11. Martalóc szerint:

    Crissy, nézd, nekem ez a szám nagyon tetszik:

    http://www.youtube.com/watch?v=Yl3_MmTVnCI&feature=related

  12. Crissy szerint:

    Igen, nem rossz, kösz a linket :) Azon agyalok egyre többet, hogy lehetne kint tölteni legalább pár hónapot Koreában…. Kezd izgatni a dolog, és kezdem komolyan venni… Ettől az érzéstől már előre félek, mert ezzel már kétszer találkoztam életemben.. Egyszer egy hónappal azelőtt, hogy nekivágtam Németországnak (és egy év kintlét lett belőle) Egyszer meg pár hónappal azelőtt, hogy kimentem volna Spanyolba (és szintén egy év lett belőle :-) )…
    Nos… vajon mennyire keresettek kint az aerobik edzők, vagy tánctanárok? :-))) Az idén még nem, mert vannak kötöttségeim, szűk egy év alatt azt hiszem muszáj lesz kitalálnom a módját, hogy legalább 3 hónapra kijussak…. :) Amolyan belső késztetés. Valaki esetleg nem akarna csatlakozni?

  13. Crissy szerint:

    Koreában is tartják a Nőnapot??

  14. Martalóc szerint:

    Crissy. Nézd meg a Manócska asszony blogját is. Meg van egy lány, ő Koreában él, az ő blogját is: http://morning-calm18.blogspot.com/

    Szerintem biztos lenne érdeklődés a zenés tornagyakorlatok iránt ott is. Szívem szerint én is odautaznék. Körülnéznék. De aligha kerül rá sor.

  15. Udvardy Enikő szerint:

    Nekem csupán egy kérdésem lenne a koreanclass101 kapcsán: ingyenes ez az egész?

  16. szimi97 szerint:

    Én kecskeméten lakom és nagyon szeretnék koreai nyelvet tanulni kérlek titeket ha tudjátok h hol lehet tanulni kecskeméten akk lécci szóljatok köszi!!!

Szólj hozzá!