Takács úr megvette élete első tökéletes kütyüjét

2008. augusztus 23.5 hozzászólás

Kategória: ajánló, élet, tech

Garmin eTrex Vista HCx képgalériaA kütyüvásárlás szertartás. Ennek megfelelően mielőtt vásárlásba fognék, alaposan utánajárok a paramétereknek, nem sajnálom az időt és az energiát a legjobb megtalálásához. Mindezek ellenére tapasztalatom szerint mindig kötni kell valamilyen kompromisszumot, valami szopás probléma – főként a bonyolultabb holmik esetében – mindig akad. De egyszer minden szériának végeszakad!
Néhány hónap használat után örömmel jelenthetem be, hogy megvettem életem első problémamentes eszközét. Mindent úgy és annyira tud, ahogyan azt az előzetes “kutatásaim” alapján el lehetett várni. Nincs kompromisszum, nincsenek problémák. Egyszerű kezelés és gyors működés. Azt kell mondjam, a Garmin Vista HCx egy telitalálat. Csak ajánlani tudom. A geocaching új dimenzióiba jutottam általa.
Ha esetleg valaki nem hiszi el, hogy mennyire strapabíró kis gép ez, akkor olvassa el ezt a cikket. A felrobbant Humvee is ott lesz, csak eldugták.

5 hozzászólás a(z) “Takács úr megvette élete első tökéletes kütyüjét” címû bejegyzéshez

 1. Mebarak szerint:

  Húú, hát ez tényleg ritka dolog :D
  Én mindig megszívom ha valami műszaki cikket vásárolok, vagy hibás, vagy nem olyat amit vártam, vagy nincs benne tartozék…legútobb egy komplett gép vásárlásánál jártam úgy, hogy átalakító, minden volt benne…..csak táp kábel nem :) Hihi :)

  Mebarak utolsó blogbejegyzése: István, a király – Tata, szabadtéri színpad

 2. Babarum szerint:

  Bizony ritka!
  Talán a teniszütőm volt még ilyen jó vétel, de az ugye nem egy túl bonyolult kütyü…

 3. Hamburger szerint:

  Én mindig elégedetlen vagyok mindennel, amit vásárolok, vagy csinálok, de a hiba az én készülékemben van. :)

  Hamburger utolsó blogbejegyzése: Blankeneser Heldenlauf

 4. Mebarak szerint:

  Nem feltétlenül! Szerintem gyakran reklámopznak úgy termékeket, hogy közel sem olyan ha megveszed, mint azt állították! Résen kell lenni!

  Mebarak utolsó blogbejegyzése: RSS olvasó – FeedReader

 5. Babarum szerint:
  @Hamburger: Egy ideig én is ezt gondoltam, hogy túl igényes vagyok. De ha abból indulok ki, hogy a vásárlás előtt tisztában vagyok az igényeimmel, de nem találok azoknak megfelelő terméket, akkor mégsem bennem van a hiba…
  Remélem még megélem azt a kort, amikor a műszaki termékek személyes igényekre szabhatóan vásárolhatóak!

  @Mebarak: Hajaj! Nem is ritkán! Itt egy példa…

Szólj hozzá!